"So you think that money is the root of all evil?" said Francisco d'Aconia. "Have you ever asked what is the root of money?

Money is a tool of exchange, which can't exist unless there are goods produced and men able to produce them. Money is the material shape of the principle that men who wish to deal with one another must deal by trade and give value for value. Money is not the tool of the moochers, who claim your product by tears, or of the looters, who take it from you by force. Money is made possible only by the men who produce.

Is this what you consider evil?

-- Francisco d'Aconia, from Atlas Shrugged by Ayn Rand

mandag 21. juli 2008

Balsamiq Mockups

Idag fant jeg et funn av et program :) (Det vil si, min fremifrå programmerer Geir fant det, og delte med oss andre). Balsamiq Mockups er et av de nyttigste små utilities jeg har sett på lenge. Det dreier seg om et enkelt lite tegneprogram som lar deg skisse opp et brukergrensesnitt for websider og vanlig vindusbasert programvare.Programmet dekker en liten nisje, på en fantastisk måte. Jeg har sjeldent sett et program som så direkte gjør just det som jeg trenger. Forløpig er jeg bare begeistret over det jeg har sett i demoversionen, siden jeg ikke har rukket å bestille X antall lisenser ennå. Jeg må skaffe lisenser imorgen, slik at jeg kan lagre sakene som jeg skisser opp.

Foruten normalversjonen finnes den også for Windows og Linux. Det finnes en desktop-versjon, samt versjoner for både Jira og Confluence. Forløpig er det litt uklart for meg hva disse versjonene har å fare med i forhold til desktop, men siden vi bruker både Jira og Confluence, får vi vel ta en kikk på disse også.

Take the tour, og la deg overvelde av begeistring...

Ingen kommentarer: